#971: La Romana Exclusief. Een geweldige finca, stallen en zandschool

VERKOCHT   I like this! Add it to my property wish list

3 3 Ja 140m2 6000m2

Overzicht

168/5000 Een uitstekende finca met prachtig uitzicht, stallen, zandschool en privé zwembad. Het is absoluut een aanrader om dit fantastische juweeltje ten volle te waarderen.

Belangrijkste kenmerk punten

Vinkje / Ja Elektriciteitsnet Kruis / Nee Gas Beschikbaar Vinkje / Ja TV Ontvangst Vinkje / Ja Internet Beschikbaar
Vinkje / Ja Telefoonlijn Geinstalleerd Vinkje / Ja Solarium Kruis / Nee Airco Geinstalleerd Vinkje / Ja Zwembad
Vinkje / Ja Parkeerplaats Vinkje / Ja Ingerichte Keuken Kruis / Nee Meubels Opgenomen Kruis / Nee Centrale Verwarming
Vinkje / Ja Ensuite Badkamer      

VIDEO: La Romana Exclusive. An Amazing Finca, Stables and Sand School


Terug naar boven | Startpagina   DMCA.com Protection Status

Meer informatie: La Romana Villa #971

Hondon Villas Zijn verheugd om dit geweldige juweeltje van een woning op de markt te brengen.

gelegen op slechts tien minuten lopen van het dorp La Romana en op een verhoogde positie met uitzicht over het dorp en het omliggende platteland. De woning is rustig en zeer afgelegen en toegankelijk via een eigen oprit.

Deze geweldige finca straalt charme en karakter uit met overal traditionele luiken en heeft een prachtig uitzicht, het heeft zoveel te bieden, vooral als je op zoek bent naar een plek waar paarden kunnen worden ondergebracht, want er zijn twee stallen met automatisch water en elektriciteit en verlichting en een zandschool van 40 x 20 reeds in gebruik door de huidige eigenaren.


De huidige eigenaren van deze finca zijn druk bezig geweest met het renoveren en smaakvol bijwerken van dit pand in de loop van de tijd, met alleen de allerbeste kwaliteit fittingen en tegels, ze hebben ook veel van de originele kenmerken behouden.

Het enige wat we kunnen zeggen is dat we geloven dat we overweldigd waren toen we er waren en geen kijker zal teleurgesteld zijn.


Als u via metalen poorten het perceel betreedt, vindt u een dubbele carport. Het royale perceel van 6,00 m2 heeft een selectie van olijf-, vijgen- en amandelbomen.

De buitenruimte is volledig benut met een omheinde tuin met verschillende zitjes en een prachtig zwembad met een
Zwembad van 8 x 4 met kenmerkende afdichting en ingebouwde tafel en zithoek waar u koel kunt blijven in de lange zomerdagen, uw tenen in het zwembadwater kunt onderdompelen en buiten kunt dineren.

Een groot dakterras is toegankelijk via een buitentrap, waardoor u een panoramisch uitzicht van 360˚ over het omliggende platteland heeft.

Dubbele deuren brengen u naar de open keuken / eetkamer / lounge. Deze kamer is vol van karakter en heeft ingebouwde houten eenheden naar de keuken en betegelde werkbladen. De woon- / eetkamer heeft hoge plafonds met bonen, een houtkachel en sierlijke tegels op de vloer. Deur naar tweede zitkamer.
Deuren naar slaapkamers en een eigen badkamer.

Tweede woonkamer (originele slaapkamer 3) heeft een dubbele deur die naar het zonneterras buiten en de buitenkeuken leidt.
Een ruime tweede woonkamer met hoge plafonds met pelletbrander en sierlijke vloertegels, een open ruimte naar een groot kantoor en een deur naar de gastenbadkamer / w.c.

Familiebadkamer / w.c Bestaande uit een ovaal bad met douche boven en witte gootsteen ingebouwd in badmeubel en lage, vlakke wc. deur brengt u rechtstreeks naar het zwembad.

Masterbedroom toegankelijk via kleine gang naast de keuken.

Een ruime kamer waar de eigenaren een hemelbed en een vrijstaande kledingkast hebben, balkenplafond en een ruime badkamer met betegelde douchecabine met bovenliggende douche en een laag gelijkvloers toilet. en handwastafel geplaatst in grote ladeblok en gespiegelde eenheid eroverheen.


Slaapkamer twee is toegankelijk via een deur vanuit de woon / eetkamer. Hier heb je een zeer ruime kamer met balkenplafond en een eigen doucheruimte met een prachtig versierde betegelde douchecabine met douche. fonteintje ingebouwd in het meubel met kasten eronder en een laag niveau spoeling w.c.

Overdekte buitenpergola met prachtige vloertegels, traditionele buitenkeuken met betegelde oppervlakken en ingebouwde barbecue. Heerlijke plek om in de schaduw te zitten en te dineren.

Aangrenzend aan het huis is een casita met ingerichte keuken, badkamer en een aangrenzende kamer. Dit kan gemak

VERZEND AANVRAAG AFDRUKKEN
[ AANTAL BEZOEKERS: 3008 ]


La Romana Villa, Alicante. Kopen of verkopen Spaans onroerend goed door middel van Hondon Villas, AIPP geregistreerd Real Estate Agent.

Disclaimer: Hondon Villas hebben deze verkoop info, foto's en informatie te goeder trouw verstrekt. Echter, de informatie die hier sinds de publicatie zijn veranderd en dus bieden we ze alleen als richtlijn. Ze maken geen deel uit van een contract of overeenkomst. Potentiële kopers / huurders moeten zich ervan te vergewissen van de juistheid van de informatie op deze website. Als u de aankoop van een woning, raden wij u aan een onafhankelijke en gekwalificeerde advocaat die bekend is met de Spaanse eigendom.

La Romana :   Sale: Resale Villa in La Romana, Spanje

Tel: KANTOOR 0034 965 075 357 or (0034) 622 314 244 | property @ hondonvillas.net | Hondon de los Frailes
©2006 - 2021 HONDON VILLAS - AIPP MAKELAAR in the HONDON VALLEY
Spaans vastgoed. Wij helpt je bij het vinden van jouw droomhuis in Hondon Vallei.
Hondon Villas, Costa Blanca Zuid, Spanje hebben meer dan 30 jaar ervaring in Real Estate (UK & Spanje).
STARTPAGINA | PRIVACY/COOKIES | CONTACTEER   DMCA.com Protection Status
Protected by Copyscape