#968: Hondon Frailes Vrijstaande Villa. 5 slaapkamers, 3 badkamers

Vraagprijs: €274,950   I like this! Add it to my property wish list

5 3 Ja 321m2 2544m2

Overzicht

Vrijstaande villa 5 slaapkamers 3 badkamers en privé zwembad op loopafstand van het dorp.

Belangrijkste kenmerk punten

Vinkje / Ja Elektriciteitsnet Vinkje / Ja Gas Beschikbaar Vinkje / Ja TV Ontvangst Vinkje / Ja Internet Beschikbaar
Vinkje / Ja Telefoonlijn Geinstalleerd Kruis / Nee Solarium Vinkje / Ja Airco Geinstalleerd Vinkje / Ja Zwembad
Vinkje / Ja Parkeerplaats Vinkje / Ja Ingerichte Keuken Kruis / Nee Meubels Opgenomen Vinkje / Ja Centrale Verwarming
Vinkje / Ja Ensuite Badkamer      

VIDEO: Hondon Frailes Detached Villa 5 bed, 3 bath, Private pool


Terug naar boven | Startpagina   DMCA.com Protection Status

Meer informatie: Hondon de los Frailes Villa #968

Hondon Villas zijn verheugd om deze zeer unieke vrijstaande villa met 5 slaapkamers en privézwembad op de markt te brengen op een perceel van 2544m2 dat volledig is omheind.

Deze zeer grote villa ligt op loopafstand van het dorp en biedt een zeer ruime ruime accommodatie.

De villa is toegankelijk via elektrisch bediende poorten, waar u een dubbele carport en een centraal eiland vindt. De rest van het perceel is grind voor eenvoudig onderhoud.

Er is een zeer aangenaam privé-zwembad van 10x5m met groot zonneterras dat een uitstekende privacy biedt en een prachtig uitzicht.

De villa heeft een trap naar de schaduwrijke open naya die uitkijkt over het zwembad.

Een buitendeur leidt naar een grote, volledig ingerichte moderne keuken met een groot aantal units op hoog en laag niveau met deur naar een handige bijkeuken.

Er is een zeer grote open dubbele woonkamer met open haard, tv-ruimte en eethoek.

De hoofdslaapkamer heeft een uitstekende afmeting en heeft een eigen badkamer, een hangruimte met een inloopkast en een kleedkamer.

Er is een tweede slaapkamer die momenteel in gebruik is als kantoor en een gastenbadkamer met ligbad.
Deur met trap naar beneden naar de onderbouw waar u nog 2 slaapkamers en badkamer vindt en een kamer die geschikt is om te werken als kapper / schoonheidsbehandelingen of ander thuisbedrijf. Als alternatief kan dit worden teruggebracht naar een 3e slaapkamer.

Er is de grote open ruimte die de huidige eigenaar gebruikt als speelkamer met pooltafel, dartbord en bar. Er is ook een tv-ruimte met veel ruimte voor gezelligheid.

Er is nog een groot gebied dat momenteel wordt gebruikt voor opslag die gemakkelijk kan worden verbouwd tot meer kamers, of een werkplaats / studio met toegangsdeur naar de oprit die naar het grote perceel leidt.

De onderbouw heeft zoveel mogelijkheden, misschien een inkomen uit vakantieverhuur, of ruimte voor alle familie / vrienden om te bezoeken.

Als u op zoek bent naar een grote familievilla met privézwembad en in aanbouw die vele toepassingen kan bieden, allemaal op loopafstand van het gewilde dorp Hondon de los Frailes, dan is dit er een voor u.

Moet worden bekeken om gewaardeerd te worden !!

Hondon Villas de eerste geregistreerde Hondon Valley-website, in feite tonen records aan dat we in 2005 zijn opgericht, waardoor we het langstlopende makelaarskantoor zijn.

Hondon Villas S.L. Bedient inderdaad zowel kopers als verkopers in de Hondon Valley en omliggende gebieden met honderden villaverkopen sinds 2005.

We zijn ook de enige agent met Hondon op zijn naam die een high street office heeft met betaalde contractmedewerkers die allemaal in de buurt wonen en Spaans, Engels, Nederlands, Frans, Vlaams Duits en Arabisch spreken.

VERZEND AANVRAAG AFDRUKKEN
[ AANTAL BEZOEKERS: 673 ]


Hondon de los Frailes Villa, Alicante. Kopen of verkopen Spaans onroerend goed door middel van Hondon Villas, AIPP geregistreerd Real Estate Agent.

Disclaimer: Hondon Villas hebben deze verkoop info, foto's en informatie te goeder trouw verstrekt. Echter, de informatie die hier sinds de publicatie zijn veranderd en dus bieden we ze alleen als richtlijn. Ze maken geen deel uit van een contract of overeenkomst. Potentiële kopers / huurders moeten zich ervan te vergewissen van de juistheid van de informatie op deze website. Als u de aankoop van een woning, raden wij u aan een onafhankelijke en gekwalificeerde advocaat die bekend is met de Spaanse eigendom.

Hondon de los Frailes :   Sale: Resale Villa in Hondon de los Frailes, Spanje

Tel: KANTOOR 0034 965 075 357 or (0034) 683 635 339 | property @ hondonvillas.net | Hondon de los Frailes
©2009 - 2020 HONDON VILLAS - AIPP MAKELAAR in the HONDON VALLEY
Spaans vastgoed. Wij helpt je bij het vinden van jouw droomhuis in Hondon Vallei.
Hondon Villas, Costa Blanca Zuid, Spanje hebben meer dan 30 jaar ervaring in Real Estate (UK & Spanje).
STARTPAGINA | PRIVACY/COOKIES | CONTACTEER   DMCA.com Protection Status
Protected by Copyscape