#965: Alguena - finca met 2 slaapkamers en een gastenverblijf in een g

Vraagprijs: €134,950   I like this! Add it to my property wish list

3 2 Ja 113m2 2465m2

Overzicht

Eigenzinnige Spaanse finca in traditionele stijl met een privézwembad, gelegen op slechts een paar minuten wandelen van het centrum van Alguena.

Belangrijkste kenmerk punten

Vinkje / Ja Elektriciteitsnet Vinkje / Ja Gas Beschikbaar Vinkje / Ja TV Ontvangst Vinkje / Ja Internet Beschikbaar
Vinkje / Ja Telefoonlijn Geinstalleerd Kruis / Nee Solarium Vinkje / Ja Airco Geinstalleerd Vinkje / Ja Zwembad
Vinkje / Ja Parkeerplaats Vinkje / Ja Ingerichte Keuken Kruis / Nee Meubels Opgenomen Kruis / Nee Centrale Verwarming
Kruis / Nee Ensuite Badkamer      

VIDEO: Alguena - 2 bed finca with a 1 bed cave house guest accomodation


Terug naar boven | Startpagina   DMCA.com Protection Status

Meer informatie: Alguena Villa #965

Hondon Villas zijn verheugd om deze traditionele Spaanse finca met 3 slaapkamers, 2 badkamers en aparte grotaccommodatie op de markt te brengen.

Het pand heeft een privézwembad van 8 x 4, een buitenopslag en een perfect panoramisch uitzicht op het dorp Alguena en de omliggende bergen.

Deze woning is gelegen op slechts een paar minuten lopen van het mooie dorpje Alguena, genesteld tussen de amandelboomgaarden en wijngaarden.

De woning is toegankelijk via dubbele poorten waar voldoende parkeergelegenheid is.

U komt het hoofdhuis binnen via een paar treden naar de keuken, die een goed aanbod aan units heeft en ruimte voor een eettafel. Vanaf hier komt u binnen in de gezellige, knusse lounge met houtkachel. De woning heeft een ruime hoofdslaapkamer en nog een slaapkamer. Er is een familiebadkamer die profiteert van een opslag- / droogkast.

Er is een deur in de gang van het hoofdgebouw die naar de aparte grotwoning leidt, maar deze is ook via de buitenkant toegankelijk omdat het een eigen ingang heeft, waardoor dit ideaal is voor gastenverblijf.

De grot bestaat uit 1 slaapkamer, een lounge en een kleine knus met open haard.
Aan de voorkant van de grot is er een ruime patio / binnenplaats en een aparte oprit die indien nodig de mogelijkheid biedt voor privétoegang tot de grot. Aan de zijkant van de grot bevindt zich een buitenbadkamer met wasmachine die kan worden gebruikt als privébadkamer voor de grotwoning of voor een buitenbadkamer wanneer u van het zwembad geniet.


Het volledig omheinde perceel is 2465 m2 groot met een goede selectie volwassen bomen, planten en struiken.
Het 8x 4 verhoogde privézwembad is perfect om af te koelen van de zomerse hitte. De buitenruimte is volledig privé en biedt veel zitjes om te ontspannen of om 'al fresco' te dineren. Er is ook een externe stenen opslag / werkplaats.

Deze woning heeft wat modernisering nodig maar dat zie je terug in de prijs. Als u op zoek bent naar een traditionele Spaanse woning met karakter, eigenzinnigheid en veel potentieel, boek dan vandaag nog uw bezichtiging.

Hondon Villas, de eerste geregistreerde Hondon Valley-website, blijkt uit records dat we in 2005 zijn opgericht, waardoor we het langstlopende makelaarskantoor zijn.

Hondon Villas S.L. Bedient inderdaad zowel kopers als verkopers in de Hondon Valley en omliggende gebieden met honderden villaverkopen sinds 2005.

We zijn ook de enige agent met Hondon op zijn naam die een high street office heeft met betaalde contractmedewerkers die allemaal in de buurt wonen en Spaans, Engels, Nederlands en Frans spreken.

VERZEND AANVRAAG AFDRUKKEN
[ AANTAL BEZOEKERS: 1622 ]


Alguena Villa, Alicante. Kopen of verkopen Spaans onroerend goed door middel van Hondon Villas, AIPP geregistreerd Real Estate Agent.

Disclaimer: Hondon Villas hebben deze verkoop info, foto's en informatie te goeder trouw verstrekt. Echter, de informatie die hier sinds de publicatie zijn veranderd en dus bieden we ze alleen als richtlijn. Ze maken geen deel uit van een contract of overeenkomst. Potentiële kopers / huurders moeten zich ervan te vergewissen van de juistheid van de informatie op deze website. Als u de aankoop van een woning, raden wij u aan een onafhankelijke en gekwalificeerde advocaat die bekend is met de Spaanse eigendom.

Alguena :   Sale: Resale Villa in Alguena, Spanje

Tel: KANTOOR 0034 965 075 357 or (0034) 622 314 244 | property @ hondonvillas.net | Hondon de los Frailes
©2006 - 2021 HONDON VILLAS - AIPP MAKELAAR in the HONDON VALLEY
Spaans vastgoed. Wij helpt je bij het vinden van jouw droomhuis in Hondon Vallei.
Hondon Villas, Costa Blanca Zuid, Spanje hebben meer dan 30 jaar ervaring in Real Estate (UK & Spanje).
STARTPAGINA | PRIVACY/COOKIES | CONTACTEER   DMCA.com Protection Status
Protected by Copyscape