#965: Alguena - finca met 2 slaapkamers en een gastenverblijf in een g

VERKOCHT   I like this! Add it to my property wish list

3 2 Ja 113m2 2465m2

Overzicht

Eigenzinnige Spaanse finca in traditionele stijl met een privézwembad, gelegen op slechts een paar minuten wandelen van het centrum van Alguena.

Belangrijkste kenmerk punten

Vinkje / Ja Elektriciteitsnet Vinkje / Ja Gas Beschikbaar Vinkje / Ja TV Ontvangst Vinkje / Ja Internet Beschikbaar
Vinkje / Ja Telefoonlijn Geinstalleerd Kruis / Nee Solarium Vinkje / Ja Airco Geinstalleerd Vinkje / Ja Zwembad
Vinkje / Ja Parkeerplaats Vinkje / Ja Ingerichte Keuken Kruis / Nee Meubels Opgenomen Kruis / Nee Centrale Verwarming
Kruis / Nee Ensuite Badkamer      

VIDEO: Alguena Finca with Pool


Terug naar boven | Startpagina   DMCA.com Protection Status

Meer informatie: Alguena Villa #965

Hondon Villas is verheugd deze Spaanse finca met 3 slaapkamers en 2 badkamers in traditionele stijl met aparte grotaccommodatie op de markt te brengen.

Het pand heeft een wembad van 8 x 4, buitenopslag en een perfect panoramisch uitzicht over het dorp Alguena en de omliggende bergen.

Deze woning is gelegen op slechts een paar minuten lopen van het mooie dorpje Alguena, genesteld tussen de amandelboomgaarden en wijngaarden.

De woning is toegankelijk via dubbele poorten waar voldoende parkeergelegenheid is.

U betreedt het hoofdhuis via een paar treden naar de keuken, die een goede reeks kasten heeft en ruimte voor een eettafel. Vanaf hier komt u in de gezellige, knusse stijl lounge met houtkachel. De woning heeft een ruime hoofdslaapkamer en nog een slaapkamer. Er is een familiebadkamer die profiteert van een opslag- / luchtkast.

Er is een deur in de gang van het hoofdgebouw die naar de aparte grotwoning leidt, maar deze is ook via de buitenkant te bereiken, aangezien deze een eigen ingang heeft, waardoor dit ideaal is voor gastenverblijf.

De grot bestaat uit 1 slaapkamer, een woonkamer en een kleine knusse kamer met open haard.
Aan de voorkant van de grot is er een flinke patio/binnenplaats en een aparte oprit die indien nodig de mogelijkheid biedt voor priv�toegang tot de grot. Aan de zijkant van de grot is er een buitenbadkamer met wasmachine die kan worden gebruikt als een eigen badkamer bij de grotwoning of voor een buitenbadkamer bij het genieten van het zwembad.

Het volledig omheinde perceel is 2465m2 met een goede selectie van volwassen bomen, planten en struiken.

Het 8x4 verhoogde priv�zwembad is perfect om af te koelen van de zomerse hitte. De buitenruimte is volledig priv� en biedt veel zitjes om te ontspannen of te genieten van 'al fresco' dineren. Er is ook een buiten gemetselde berging/werkplaats.

Deze woning heeft wat modernisering nodig maar dat zie je terug in de prijs. Als u op zoek bent naar een traditioneel Spaans onroerend goed met karakter, eigenzinnigheid en veel potentieel, boek dan vandaag nog uw bezichtiging.

Hondon Villas, de eerste geregistreerde Hondon Valley website, uit gegevens blijkt dat we in 2006 zijn opgericht, waardoor we het langst dienende makelaarskantoor zijn.

Hondon Villas bedient sinds 2006 inderdaad zowel kopers als verkopers in de Hondon Valley en de omliggende gebieden met honderden villaverkopen.

We zijn ook de enige agent met Hondon in zijn naam die een high street kantoor heeft met betaald personeel in loondienst die allemaal in de buurt wonen en Spaans, Engels, Nederlands en Frans spreken.

VERZEND AANVRAAG AFDRUKKEN
[ AANTAL BEZOEKERS: 2254 ]


Alguena Villa, Alicante. Kopen of verkopen Spaans onroerend goed door middel van Hondon Villas, AIPP geregistreerd Real Estate Agent.

Disclaimer: Hondon Villas hebben deze verkoop info, foto's en informatie te goeder trouw verstrekt. Echter, de informatie die hier sinds de publicatie zijn veranderd en dus bieden we ze alleen als richtlijn. Ze maken geen deel uit van een contract of overeenkomst. Potentiële kopers / huurders moeten zich ervan te vergewissen van de juistheid van de informatie op deze website. Als u de aankoop van een woning, raden wij u aan een onafhankelijke en gekwalificeerde advocaat die bekend is met de Spaanse eigendom.

Alguena :   Sale: Resale Villa in Alguena, Spanje

Tel: KANTOOR 0034 965 075 357 or (0034) 622 314 244 | property @ hondonvillas.net | Hondon de los Frailes
©2006 - 2021 HONDON VILLAS - AIPP MAKELAAR in the HONDON VALLEY
Spaans vastgoed. Wij helpt je bij het vinden van jouw droomhuis in Hondon Vallei.
Hondon Villas, Costa Blanca Zuid, Spanje hebben meer dan 30 jaar ervaring in Real Estate (UK & Spanje).
STARTPAGINA | PRIVACY/COOKIES | CONTACTEER   DMCA.com Protection Status
Protected by Copyscape