#956: Hondon de las Nieves - Vrijstaande finca met 4 slaapkamers en 1

VERKOCHT   I like this! Add it to my property wish list

4 1 Ja 130m2 3000m2

Overzicht

Hondon Villas zijn verheugd deze ruime vrijstaande finca met 4 slaapkamers, 1 badkamer, een prachtig 12 x 6 privézwembad en olijfgaard op de markt te brengen. De villa is ideaal gelegen op slechts 10 tot 15 minuten lopen naar het gezellige dorpje Hondon de las Nieves, dat alle voorzieningen biedt.

Belangrijkste kenmerk punten

Vinkje / Ja Elektriciteitsnet Vinkje / Ja Gas Beschikbaar Vinkje / Ja TV Ontvangst Vinkje / Ja Internet Beschikbaar
Vinkje / Ja Telefoonlijn Geinstalleerd Kruis / Nee Solarium Kruis / Nee Airco Geinstalleerd Vinkje / Ja Zwembad
Vinkje / Ja Parkeerplaats Vinkje / Ja Ingerichte Keuken Kruis / Nee Meubels Opgenomen Vinkje / Ja Centrale Verwarming
Kruis / Nee Ensuite Badkamer      

VIDEO: Hondon de las Nieves - Detached 4 bed 1 bath Finca


Terug naar boven | Startpagina   DMCA.com Protection Status

Meer informatie: Hondon de las Nieves Villa #956

Het pand is toegankelijk via dubbele handmatige poorten en biedt voldoende parkeergelegenheid voor maximaal 3 voertuigen. De eigenaren van dit pand hebben een extra parkeerplaats buiten het pand zelf gecreëerd.

Het pand wordt betreden via een royale Naya die volledig open is en ruimte biedt voor een zithoek. U komt binnen in de ruime woonkamer met een houtkachel en centrale verwarming op gas, de keuken is van een goede grootte en biedt een zeer aangenaam uitzicht op de bergen.

Dit is een familiegrootte villa met 4 slaapkamers en een volledig uitgeruste badkamer. Deze woning heeft centrale verwarming op gas en horren in alle kamers.

Buiten is volledig omheind met een groot 12 x 6 privézwembad met een prachtig uitzicht op de Hondon-vallei en voldoende ruimte rond het zwembad om te zonnebaden of 'al fresco te dineren'.

De huidige eigenaren hebben een buitenfamiliekamer gecreëerd die uitkijkt over het zwembad en bestaat uit een volledig uitgeruste keuken en kan indien gewenst gemakkelijk worden verbouwd tot een apart gastenverblijf.

De tuinen rondom het pand zijn onderhouden met een hoge standaard met veel volwassen bomen en struiken, aan de achterkant van het pand vindt u de olijfgaard met ongeveer 70 bomen.

We raden ten zeerste aan bezichtigingen op dit terrein, traditionele eigendommen van dit type met zo'n groot zwembad en het extra voordeel dat het zo dicht bij het dorp ligt, komen niet elke dag op de markt!

Boek nu uw bezichtiging om teleurstelling te voorkomen!

VERZEND AANVRAAG AFDRUKKEN
[ AANTAL BEZOEKERS: 3591 ]


Hondon de las Nieves Villa, Alicante. Kopen of verkopen Spaans onroerend goed door middel van Hondon Villas, AIPP geregistreerd Real Estate Agent.

Disclaimer: Hondon Villas hebben deze verkoop info, foto's en informatie te goeder trouw verstrekt. Echter, de informatie die hier sinds de publicatie zijn veranderd en dus bieden we ze alleen als richtlijn. Ze maken geen deel uit van een contract of overeenkomst. Potentiële kopers / huurders moeten zich ervan te vergewissen van de juistheid van de informatie op deze website. Als u de aankoop van een woning, raden wij u aan een onafhankelijke en gekwalificeerde advocaat die bekend is met de Spaanse eigendom.

Hondon de las Nieves :   Sale: Resale Villa in Hondon de las Nieves, Spanje

Tel: KANTOOR 0034 965 075 357 or (0034) 622 314 244 | property @ hondonvillas.net | Hondon de los Frailes
©2006 - 2021 HONDON VILLAS - AIPP MAKELAAR in the HONDON VALLEY
Spaans vastgoed. Wij helpt je bij het vinden van jouw droomhuis in Hondon Vallei.
Hondon Villas, Costa Blanca Zuid, Spanje hebben meer dan 30 jaar ervaring in Real Estate (UK & Spanje).
STARTPAGINA | PRIVACY/COOKIES | CONTACTEER   DMCA.com Protection Status
Protected by Copyscape