#930: Villa met 6 slaapkamers in Fortuna

Vraagprijs: €269,950   I like this! Add it to my property wish list

6 3 Ja 461m2 1809m2

Overzicht

Grote villa met 6 slaapkamers en 3 badkamers met privézwembad op een perceel van 1809m2

Belangrijkste kenmerk punten

Vinkje / Ja Elektriciteitsnet Vinkje / Ja Gas Beschikbaar Vinkje / Ja TV Ontvangst Vinkje / Ja Internet Beschikbaar
Vinkje / Ja Telefoonlijn Geinstalleerd Vinkje / Ja Solarium Vinkje / Ja Airco Geinstalleerd Vinkje / Ja Zwembad
Vinkje / Ja Parkeerplaats Vinkje / Ja Ingerichte Keuken Vinkje / Ja Meubels Opgenomen Vinkje / Ja Centrale Verwarming
Vinkje / Ja Ensuite Badkamer      

VIDEO: 6 Bedroom Villa In Fortuna


Terug naar boven | Startpagina   DMCA.com Protection Status

Meer informatie: Fortuna Villa #930

Hondon Villas zijn verheugd om deze prachtig gepresenteerde villa met 6 slaapkamers en 3 badkamers met privézwembad op de markt te brengen, gelegen in een rustige urbanisatie in Fortuna.

Het pand heeft een indrukwekkende bouw van 461m2 en beschikt over een groot perceel van 1809m2.

Bij het betreden van het pand wordt u begroet met een ruime hal, licht en ruim waardoor u een geweldige eerste indruk krijgt van wat u kunt verwachten van dit geweldige pand.

Als je door de deur rechts van de gang gaat, loop je door naar de slaapkamer en de badkamer.
Er zijn 4 slaapkamers op de begane grond en 2 badkamers, waarvan de hoofdslaapkamer een eigen badkamer biedt.

Door de gang links van het pand loopt de lounge, een indrukwekkende lichte en luchtige ruimte. Een hoog plafond met ramen aan de bovenkant zorgen ervoor dat zonlicht het pand de hele dag kan opfleuren.
De lounge profiteert ook van een eigen aparte deur naar het zwembad.

Trap aan de achterzijde van de woonkamer brengt u naar boven naar de eetkamer, een prachtige ruimte met uitzicht op de woonkamer is de perfecte plek om te dineren en profiteert ook van deuren naar het dakterras.
Het solarium heeft een grote ruimte, met uitzicht rondom het pand, met uitzicht op het zwembad en biedt een geweldig uitzicht op de bergen in de verte. Het is de perfecte ruimte om te ontspannen in de zon.

De achterzijde van de woonkamer leidt naar de grote keuken. De keuken is volledig uitgerust met een zeer hoge standaard met marmeren werkbladen, goed eiland, hoogwaardige langzaam sluitende laden, hoogwaardige apparaten en de keuken heeft ook een eigen voorraadkast.

Aan de achterzijde van de keuken is de wasruimte die leidt naar de achterzijde van het pand naar de barbecue. De woning heeft een eigen ingebouwde barbecue met volledig functionerende keuken, ideaal voor buitenactiviteiten.

Beneden in het pand leidt ons naar de kelder die is ingericht om een ​​geheel nieuwe woonkamer te creëren.
Compleet met nog 2 slaapkamers, een woonkamer en een aparte badkamer. Een geweldige uitbreiding van het pand en volledig gescheiden met een eigen ingang die leidt naar de oprit.

Buiten merk je meteen de geweldige ruimte met deze woning, een grote oprijlaan, een eigen zwembad, een barbecue, een lager en hoger gelegen tuin en een terras, er zijn echt veel geweldige functies aan de buitenkant van het pand hier, waardoor je een keuze hebt uit plaatsen om te dineren, te entertainen of te ontspannen.

Deze prachtige woning is gelegen in een rustige, ruime en goed onderhouden urbanisatie in Fortuna, met eigenschappen die goed uit elkaar liggen om ervoor te zorgen dat ze niet over het hoofd worden gezien en u volledige privacy bieden.
De urbanisatie biedt ook faciliteiten op het terrein, zoals bars, tennisbanen, een klein en olympisch zwembad en andere sportfaciliteiten.

Dit is echt een fantastische woning en bezichtigingen worden sterk aanbevolen om alles wat deze villa te bieden heeft volledig te waarderen.

Neem contact met ons op voor meer informatie of om een ​​bezichtiging te regelen.

VERZEND AANVRAAG AFDRUKKEN
[ AANTAL BEZOEKERS: 542 ]


Fortuna Villa, Alicante. Kopen of verkopen Spaans onroerend goed door middel van Hondon Villas, AIPP geregistreerd Real Estate Agent.

Disclaimer: Hondon Villas hebben deze verkoop info, foto's en informatie te goeder trouw verstrekt. Echter, de informatie die hier sinds de publicatie zijn veranderd en dus bieden we ze alleen als richtlijn. Ze maken geen deel uit van een contract of overeenkomst. Potentiële kopers / huurders moeten zich ervan te vergewissen van de juistheid van de informatie op deze website. Als u de aankoop van een woning, raden wij u aan een onafhankelijke en gekwalificeerde advocaat die bekend is met de Spaanse eigendom.

Fortuna :   Sale: Resale Villa in Fortuna, Spanje

Tel: KANTOOR 0034 965 075 357 or (0034) 683 635 339 | property @ hondonvillas.net | Hondon de los Frailes
©2009 - 2020 HONDON VILLAS - AIPP MAKELAAR in the HONDON VALLEY
Spaans vastgoed. Wij helpt je bij het vinden van jouw droomhuis in Hondon Vallei.
Hondon Villas, Costa Blanca Zuid, Spanje hebben meer dan 30 jaar ervaring in Real Estate (UK & Spanje).
STARTPAGINA | PRIVACY/COOKIES | CONTACTEER   DMCA.com Protection Status
Protected by Copyscape