#900: Hondon de los Frailes - Vrijstaande villa

Vraagprijs: €269,950   I like this! Add it to my property wish list

3 3 Ja 150m2 10000m2

Overzicht

Deze prachtige villa ligt op slechts 1 km van het mooie Spaanse dorp Hondon De Los Frailes en alle voorzieningen die daar worden aangeboden. Het pand ligt ook op slechts 5 minuten lopen van de dichtstbijzijnde bar / restaurant en biedt de meest verbluffende uitzichten.

Belangrijkste kenmerk punten

Vinkje / Ja Elektriciteitsnet Kruis / Nee Gas Beschikbaar Vinkje / Ja TV Ontvangst Vinkje / Ja Internet Beschikbaar
Vinkje / Ja Telefoonlijn Geinstalleerd Kruis / Nee Solarium Vinkje / Ja Airco Geinstalleerd Vinkje / Ja Zwembad
Vinkje / Ja Parkeerplaats Vinkje / Ja Ingerichte Keuken Kruis / Nee Meubels Opgenomen Vinkje / Ja Centrale Verwarming
Vinkje / Ja Ensuite Badkamer      

VIDEO: Hondon de los Frailes - Detached Villa


Terug naar boven | Startpagina   DMCA.com Protection Status

Meer informatie: Hondon de los Frailes Villa #900

Hondon Villas zijn verheugd om deze prachtige vrijstaande villa op slechts 1 km afstand van het dorpscentrum van Hondon De Los Frailes en alle voorzieningen die er worden aangeboden te koop te brengen. De accommodatie ligt op slechts 5 minuten lopen van de dichtstbijzijnde bar / restaurant.

De woning wordt betreden via een elektrische poort.

De villa zelf bestaat uit een mooie glazen veranda van waar u kunt zitten of dineren en genieten van het prachtige uitzicht. Dit gebied zal warm zijn in de wintermaanden, maar de beglazing opent ook in de zomermaanden.
U vindt er ook een grote woonkamer met functie houtkachel, een volledig ingerichte keuken met apart hulpprogramma, 3 slaapkamers met inbouwkasten en de master met een eigen badkamer en een grote badkamer.
Het pand is smaakvol ingericht en alle ramen hebben horren. De hoofdslaapkamer biedt airconditioning en de hele villa heeft centrale verwarming op olie.

Extern het pand biedt een 10x5 prive zwembad met terras en pergola. Er is een buiten garderobe en een zomerkeuken bij het zwembad ook. Nogmaals, het prachtige uitzicht kan worden gewaardeerd vanaf het terras bij het zwembad.

Er is een vrijstaande garage, de tuinen zijn smaakvol aangelegd en er is een boomgaard onder het terras bij het zwembad.
Het unieke is dat het pand een eigen grot heeft. De grot wordt momenteel gebruikt als houtopslag, maar zou een uitstekende wijnkelder zijn.

Bekijken wordt aanbevolen

VERZEND AANVRAAG AFDRUKKEN
[ AANTAL BEZOEKERS: 2151 ]


Hondon de los Frailes Villa, Alicante. Kopen of verkopen Spaans onroerend goed door middel van Hondon Villas, AIPP geregistreerd Real Estate Agent.

Disclaimer: Hondon Villas hebben deze verkoop info, foto's en informatie te goeder trouw verstrekt. Echter, de informatie die hier sinds de publicatie zijn veranderd en dus bieden we ze alleen als richtlijn. Ze maken geen deel uit van een contract of overeenkomst. Potentiële kopers / huurders moeten zich ervan te vergewissen van de juistheid van de informatie op deze website. Als u de aankoop van een woning, raden wij u aan een onafhankelijke en gekwalificeerde advocaat die bekend is met de Spaanse eigendom.

Hondon de los Frailes :   Sale: Resale Villa in Hondon de los Frailes, Spanje

Tel: KANTOOR 0034 965 075 357 or (0034) 683 635 339 | property @ hondonvillas.net | Hondon de los Frailes
©2009 - 2020 HONDON VILLAS - AIPP MAKELAAR in the HONDON VALLEY
Spaans vastgoed. Wij helpt je bij het vinden van jouw droomhuis in Hondon Vallei.
Hondon Villas, Costa Blanca Zuid, Spanje hebben meer dan 30 jaar ervaring in Real Estate (UK & Spanje).
STARTPAGINA | PRIVACY/COOKIES | CONTACTEER   DMCA.com Protection Status
Protected by Copyscape