#688: Pinoso La Zarza - Vrijstaande villa

VERKOCHT   I like this! Add it to my property wish list

3 2 Ja 200m2 8112m2

Overzicht

Perfect gepresenteerd 200m2 te bouwen vrijstaande villa met 3 slaapkamers en 2 badkamers met privé zwembad, dubbele garage, onderbouw en vele extra's. Gelegen op slechts een korte rit naar alle voorzieningen.

Belangrijkste kenmerk punten

Vinkje / Ja Elektriciteitsnet Kruis / Nee Gas Beschikbaar Vinkje / Ja TV Ontvangst Vinkje / Ja Internet Beschikbaar
Vinkje / Ja Telefoonlijn Geinstalleerd Kruis / Nee Solarium Kruis / Nee Airco Geinstalleerd Vinkje / Ja Zwembad
Vinkje / Ja Parkeerplaats Vinkje / Ja Ingerichte Keuken Vinkje / Ja Meubels Opgenomen Kruis / Nee Centrale Verwarming
Vinkje / Ja Ensuite Badkamer      

Meer informatie: Pinoso Villa #688

Hondón Villas zijn verheugd om deze perfect gepresenteerde 200m2 grote, vrijstaande villa met 3 slaapkamers en 2 badkamers met privé zwembad, dubbele garage, onderbouw en vele extra's op de markt te brengen. Gelegen op slechts een korte rit naar alle voorzieningen.

Deze keurig gepresenteerde vrijstaande villa wordt betreden door een grote glazen naya die een spectaculair uitzicht op het omliggende platteland biedt en is uitgerust met een houtkachel zodat u zelfs in de wintermaanden kunt zitten en het prachtige nationale park en het platteland naast het pand kunt aanschouwen.

Binnen heb je een grote open woon / eetkamer met pelletbrander die voldoende warmte geeft voor het hele pand.

De volledig ingerichte keuken heeft ook voldoende ruimte om als eetkamer te worden gebruikt en er is een deur van het stabiele type die naar de achtertuinen leidt.

Er zijn drie tweepersoons slaapkamers, een familie badkamer en een en-suite badkamer in de grote slaapkamer.

Alle kamers hebben hoge plafonds, zijn groot van formaat en zitten vol met natuurlijk zonlicht en alle ramen zijn voorzien van vliegennetten.

Buiten het pand is er een dubbele garage en een onder-build winkel en tal van terras gebieden om buiten te dineren en in de zomer barbecues.

Het privézwembad van 10x5m heeft een automatisch filter voor het zoutsysteem dat voor de huid zorgt en is omgeven door een groot terras met antislipoppervlak en een buitendouche.

Het perceel van 8112m2 is volledig omheind en aan de achterkant van het pand is er een productieve olijfgaard met meer dan 50 bomen, die momenteel wordt beheerd door een lokale boer.

De tuinen zijn goed opgezet met eenvoudig onderhoud in het achterhoofd en de hoofdpoort is elektrisch.

Het pand heeft zonnepanelen voor overdag elektrisch (besparing op die elektrische rekeningen!) En een dakgootsysteem om het waterreservoir bij te vullen.

De villa is gelegen in een klein gehucht met buren in de buurt, maar blijft zeer privé en niet over het hoofd gezien, en wordt bereikt door een asfaltweg.

Het dorp Cañada del Trigo ligt op slechts 3 minuten rijden met alle voorzieningen en de grote stad Pinoso ligt op slechts een kwartier rijden.

De accommodatie wordt omgeven door een nationaal park en biedt een adembenemend uitzicht op het platteland van Murcia.

Dit is echt een must view eigendom!!!

VERZEND AANVRAAG AFDRUKKEN
[ AANTAL BEZOEKERS: 1683 ]


Pinoso Villa, Alicante. Kopen of verkopen Spaans onroerend goed door middel van Hondon Villas, AIPP geregistreerd Real Estate Agent.

Disclaimer: Hondon Villas hebben deze verkoop info, foto's en informatie te goeder trouw verstrekt. Echter, de informatie die hier sinds de publicatie zijn veranderd en dus bieden we ze alleen als richtlijn. Ze maken geen deel uit van een contract of overeenkomst. Potentiële kopers / huurders moeten zich ervan te vergewissen van de juistheid van de informatie op deze website. Als u de aankoop van een woning, raden wij u aan een onafhankelijke en gekwalificeerde advocaat die bekend is met de Spaanse eigendom.


Terug naar boven | Startpagina   DMCA.com Protection Status

Pinoso :   Sale: Resale Villa in Pinoso, Spanje

Tel: KANTOOR 0034 965 075 357 or (0034) 622 314 244 | property @ hondonvillas.net | Hondon de los Frailes
©2006 - 2021 HONDON VILLAS - AIPP MAKELAAR in the HONDON VALLEY
Spaans vastgoed. Wij helpt je bij het vinden van jouw droomhuis in Hondon Vallei.
Hondon Villas, Costa Blanca Zuid, Spanje hebben meer dan 30 jaar ervaring in Real Estate (UK & Spanje).
STARTPAGINA | PRIVACY/COOKIES | CONTACTEER   DMCA.com Protection Status
Protected by Copyscape