#604: Hondon de los Frailes Stadshuis

Vraagprijs: €139,950   I like this! Add it to my property wish list

3 3 Nee 130m2 200m2

Overzicht

Etage terras 3 slaapkamer 3 badkamer herenhuis met ruime achter-en voortuinen, gelegen in het dorp Hondón de los Frailes op loopafstand van alle voorzieningen.

Belangrijkste kenmerk punten

Vinkje / Ja Elektriciteitsnet Kruis / Nee Gas Beschikbaar Vinkje / Ja TV Ontvangst Vinkje / Ja Internet Beschikbaar
Vinkje / Ja Telefoonlijn Geinstalleerd Kruis / Nee Solarium Kruis / Nee Airco Geinstalleerd Kruis / Nee Zwembad
Vinkje / Ja Parkeerplaats Vinkje / Ja Ingerichte Keuken Kruis / Nee Meubels Opgenomen Vinkje / Ja Centrale Verwarming
Vinkje / Ja Ensuite Badkamer      

Meer informatie: Hondon de los Frailes Town House #604

Hondón Villas zijn verheugd om dit prachtige herenhuis met een eindterras op de ideale locatie van Hondón de los Frailes en op loopafstand van alle voorzieningen te koop aan te bieden.

We komen binnen via een kleine binnenplaats, met ruimte voor off-road parking, een poort naar één kant om toegang te krijgen tot de achtertuin en de trap naar een kleine veranda en de voordeur.

Vanaf hier komen we in een kleine hal met toegang tot de woonkamer, keuken / eetkamer en de garderobe met toilet en wastafel. Tevens toegang tot de trap naar de bovenverdieping.

De lounge is licht en luchtig met de extra functie van een houtkachel, die strategisch is geplaatst om het hele huis te verwarmen.

Verder beschikt het pand ook over een gecombineerde keuken en eetkamer met eenheden van goede kwaliteit en werkbladen, evenals een aparte voorraadkast.

Vanuit de verlengde ruime eetkamer is er een achterdeur die leidt naar de achtertuin.

De onberispelijk gepresenteerde slaapkamer beschikt over hoge kwaliteit ingebouwde kasten en toegang tot een veranda op het zuiden en een eigen doucheruimte.

Afgezien van dit, het pand biedt twee extra tweepersoons slaapkamers, hoewel de ene momenteel wordt gebruikt als een single en de andere als een fitnessruimte, die ook tellen met ingebouwde kasten.

De familie badkamer is goed ingedeeld met alle nodige armaturen, dat wil zeggen toilet, wastafel, bidet en een bad met ingebouwde douche.

Aan de voorzijde van het pand hebben we een zeer ruime tuin met voldoende parkeergelegenheid voor een enkele auto.

Verder is de achterzijde van het pand een ruime tuin met kunstgras, ingebouwde stenen BBQ en ruimte voor een bovengronds zwembad.

Een zeer goed gepresenteerd en gepositioneerd herenhuis dat moet worden bekeken om het potentieel ervan ten volle te kunnen waarderen!

VERZEND AANVRAAG AFDRUKKEN
[ AANTAL BEZOEKERS: 1422 ]


Hondon de los Frailes Town House, Alicante. Kopen of verkopen Spaans onroerend goed door middel van Hondon Villas, AIPP geregistreerd Real Estate Agent.

Disclaimer: Hondon Villas hebben deze verkoop info, foto's en informatie te goeder trouw verstrekt. Echter, de informatie die hier sinds de publicatie zijn veranderd en dus bieden we ze alleen als richtlijn. Ze maken geen deel uit van een contract of overeenkomst. Potentiële kopers / huurders moeten zich ervan te vergewissen van de juistheid van de informatie op deze website. Als u de aankoop van een woning, raden wij u aan een onafhankelijke en gekwalificeerde advocaat die bekend is met de Spaanse eigendom.


Terug naar boven | Startpagina   DMCA.com Protection Status

Hondon de los Frailes :   Sale: Resale Town House in Hondon de los Frailes, Spanje

Tel: KANTOOR 0034 965 075 357 or (0034) 683 635 339 | property @ hondonvillas.net | Hondon de los Frailes
©2009 - 2020 HONDON VILLAS - AIPP MAKELAAR in the HONDON VALLEY
Spaans vastgoed. Wij helpt je bij het vinden van jouw droomhuis in Hondon Vallei.
Hondon Villas, Costa Blanca Zuid, Spanje hebben meer dan 30 jaar ervaring in Real Estate (UK & Spanje).
STARTPAGINA | PRIVACY/COOKIES | CONTACTEER   DMCA.com Protection Status
Protected by Copyscape