#469: Aspe Vrijstaande villa met 2 verdiepingen

Vraagprijs: €324,950   I like this! Add it to my property wish list

4 3 Ja 225m2 14400m2

Overzicht

Zeer goed gebouwde en gepresenteerde vrijstaande villa met 2 verdiepingen, met 3 slaapkamers, 4 badkamers en een garderobe, een privézwembad, een apart gastenverblijf, een jacuzzi en een prachtig uitzicht over de vallei, gelegen in de buurt van het dorp Aspe en alles voorzieningen.

Belangrijkste kenmerk punten

Vinkje / Ja Elektriciteitsnet Kruis / Nee Gas Beschikbaar Vinkje / Ja TV Ontvangst Vinkje / Ja Internet Beschikbaar
Vinkje / Ja Telefoonlijn Geinstalleerd Kruis / Nee Solarium Vinkje / Ja Airco Geinstalleerd Vinkje / Ja Zwembad
Vinkje / Ja Parkeerplaats Vinkje / Ja Ingerichte Keuken Vinkje / Ja Meubels Opgenomen Vinkje / Ja Centrale Verwarming
Vinkje / Ja Ensuite Badkamer      

Meer informatie: Aspe Villa #469

Hond√≥n Villas zijn verheugd dit grote pand, 12 jaar geleden gebouwd door de huidige eigenaren, op de markt te brengen voor de verkoop. Het pand is gebouwd volgens hoge specificaties met dubbele gemetselde, ge√Įsoleerde muren en dubbele beglazing.

Bij het betreden van het hoofdgebouw via een hal, vindt u de lounge met een pelletbrander en open aspecten van de prachtig ingerichte keuken en een aparte eet-doom (die oorspronkelijk een slaapkamer was en gemakkelijk kon worden omgebouwd tot één). De keuken biedt ook een aparte bijkeuken en pantry.

De eerste verdieping heeft 2 slaapkamers, waarvan de meesters een eigen badkamer hebben en beide hebben inbouwkasten en plafondventilatoren. Er is ook een familiebadkamer en een garderobe.

U verlaat de woonkamer via dubbele openslaande deuren naar het grote balkon met een prachtig uitzicht op het omliggende platteland. Het balkon is gedeeltelijk beglaasd om te profiteren van elke winterzon en luifels zijn beschikbaar om schaduw te bieden in de zomermaanden.

Het balkon biedt een ruimte om te ontspannen en te dineren.

Het appartement is toegankelijk via een eigen ingang naast het zwembad en biedt een open slaapkamer, woonkamer en keuken / eetkamer met een aparte doucheruimte. Ideaal om privacy te bieden aan eventuele bezoekers of voor afzonderlijke accommodatie.

Naast het appartement vindt u een berging waar ook de boiler staat.

Extern biedt de accommodatie een privézwembad, een garage voor 3 auto's, een jacuzzi, een grote tuinhuisje, verschillende zitjes en is toegankelijk via een elektrische poort.

Het pand heeft ook een alarmsysteem en de ramen en deuren hebben veiligheidsschermen en sloopwanden. Ze hebben ook voorzien van muskietennetten.

Het huis heeft centrale verwarming op olie en airconditioning ge√Įnstalleerd en moet indien nodig volledig gemeubileerd en met een auto (Renault Espace) worden verkocht.

Het bekijken van deze woning wordt ten zeerste aanbevolen om de hoge standaard van bouwen en al het andere dat het te bieden heeft te waarderen!

VERZEND AANVRAAG AFDRUKKEN
[ AANTAL BEZOEKERS: 1744 ]


Aspe Villa, Alicante. Kopen of verkopen Spaans onroerend goed door middel van Hondon Villas, AIPP geregistreerd Real Estate Agent.

Disclaimer: Hondon Villas hebben deze verkoop info, foto's en informatie te goeder trouw verstrekt. Echter, de informatie die hier sinds de publicatie zijn veranderd en dus bieden we ze alleen als richtlijn. Ze maken geen deel uit van een contract of overeenkomst. Potenti√ęle kopers / huurders moeten zich ervan te vergewissen van de juistheid van de informatie op deze website. Als u de aankoop van een woning, raden wij u aan een onafhankelijke en gekwalificeerde advocaat die bekend is met de Spaanse eigendom.


Terug naar boven | Startpagina   DMCA.com Protection Status

Aspe :   Sale: Resale Villa in Aspe, Spanje

Tel: KANTOOR 0034 965 075 357 or (0034) 683 635 339 | property @ hondonvillas.net | Hondon de los Frailes
©2009 - 2019 HONDON VILLAS - AIPP MAKELAAR in the HONDON VALLEY
Spaans vastgoed. Wij helpt je bij het vinden van jouw droomhuis in Hondon Vallei.
Hondon Villas, Costa Blanca Zuid, Spanje hebben meer dan 30 jaar ervaring in Real Estate (UK & Spanje).
STARTPAGINA | PRIVACY/COOKIES | CONTACTEER   DMCA.com Protection Status
Protected by Copyscape