#445: Hondon de las Nieves Appartement

Vraagprijs: €99,500   I like this! Add it to my property wish list

3 2 Nee 90m2 0m2

Overzicht

Goed onderhouden appartement met drie slaapkamers en twee badkamers, gelegen in het dorp Hondón de las Nieves en op loopafstand alle voorzieningen.

Belangrijkste kenmerk punten

Vinkje / Ja Elektriciteitsnet Kruis / Nee Gas Beschikbaar Vinkje / Ja TV Ontvangst Vinkje / Ja Internet Beschikbaar
Vinkje / Ja Telefoonlijn Geinstalleerd Vinkje / Ja Solarium Vinkje / Ja Airco Geinstalleerd Kruis / Nee Zwembad
Vinkje / Ja Parkeerplaats Vinkje / Ja Ingerichte Keuken Kruis / Nee Meubels Opgenomen Kruis / Nee Centrale Verwarming
Kruis / Nee Ensuite Badkamer      

Meer informatie: Hondon de las Nieves Apartment #445

Hondón Villas brengen dit zeer ruime drieslaapkamerappartement, gelegen in het dorp Hondón de las Nieves en op loopafstand van alle voorzieningen graag op de markt te koop.

Het appartement is in uitstekende staat en de huidige eigenaren hebben veel verbeteringen aangebracht, het enige dat u hoeft mee te brengen is een koffer !!

Bij binnenkomst in het gebouw is er een intercomsysteem en een lift die u naar de bovenste verdieping brengt.

De hoofdingang leidt naar een hal, vanwaar u de deuren naar alle kamers vindt.

De ruime lounge / eetkamer heeft aantrekkelijke houten deuren met glazen panelen, dubbele beglazing, een A / C-eenheid en openslaande deuren naar het balkon.

Ook beschikt het appartement over een volledig ingerichte keuken met een zeer goed aanbod van basis- en bovenkasten en een ingebouwde oven en kookplaat.

Aan het einde van de keuken vindt u een deur die leidt naar de bijkeuken met ingebouwde kast, aansluiting voor wasmachine en ruimte voor andere apparaten.

De ruime slaapkamer heeft inbouwkasten, een elektrische wandverwarming, een deur naar het balkon en biedt een eigen badkamer met een wastafel in een gepolijste houten wastafel met spiegel, een glazen douchecabine en een laag plafond niveau flush wc

Beide slaapkamers twee en drie zijn van goede grootte en bieden inbouwkasten. Bovendien bestaat de familiebadkamer uit een driedelige suite, een lambrisering met douche, een vlakke spoeling met een laag niveau. en zinken inzet in een badmeubel.

Daarnaast heeft het appartement toegang tot de garage die onder de grond is, waar ook een handige opslagruimte is. Er is ook een groot gemeenschappelijk dakterras.

VERZEND AANVRAAG AFDRUKKEN
[ AANTAL BEZOEKERS: 1320 ]


Hondon de las Nieves Apartment, Alicante. Kopen of verkopen Spaans onroerend goed door middel van Hondon Villas, AIPP geregistreerd Real Estate Agent.

Disclaimer: Hondon Villas hebben deze verkoop info, foto's en informatie te goeder trouw verstrekt. Echter, de informatie die hier sinds de publicatie zijn veranderd en dus bieden we ze alleen als richtlijn. Ze maken geen deel uit van een contract of overeenkomst. Potentiële kopers / huurders moeten zich ervan te vergewissen van de juistheid van de informatie op deze website. Als u de aankoop van een woning, raden wij u aan een onafhankelijke en gekwalificeerde advocaat die bekend is met de Spaanse eigendom.


Terug naar boven | Startpagina   DMCA.com Protection Status

Hondon de las Nieves :   Sale: Resale Apartment in Hondon de las Nieves, Spanje

Tel: KANTOOR 0034 965 075 357 or (0034) 683 635 339 | property @ hondonvillas.net | Hondon de los Frailes
©2009 - 2020 HONDON VILLAS - AIPP MAKELAAR in the HONDON VALLEY
Spaans vastgoed. Wij helpt je bij het vinden van jouw droomhuis in Hondon Vallei.
Hondon Villas, Costa Blanca Zuid, Spanje hebben meer dan 30 jaar ervaring in Real Estate (UK & Spanje).
STARTPAGINA | PRIVACY/COOKIES | CONTACTEER   DMCA.com Protection Status
Protected by Copyscape