#353: Aspe Superb vrijstaande villa op Santa Elena - Exclusive aanbie

VERKOCHT   I like this! Add it to my property wish list

3 2 Ja 150m2 400m2

Overzicht

Zeer goed onderhouden en gepresenteerde vrijstaande dubbele tellende villa met privézwembad, op loopafstand van alle voorzieningen.

Belangrijkste kenmerk punten

Vinkje / Ja Elektriciteitsnet Vinkje / Ja Gas Beschikbaar Vinkje / Ja TV Ontvangst Vinkje / Ja Internet Beschikbaar
Vinkje / Ja Telefoonlijn Geinstalleerd Kruis / Nee Solarium Vinkje / Ja Airco Geinstalleerd Vinkje / Ja Zwembad
Vinkje / Ja Parkeerplaats Vinkje / Ja Ingerichte Keuken Kruis / Nee Meubels Opgenomen Vinkje / Ja Centrale Verwarming
Vinkje / Ja Ensuite Badkamer      

VIDEO: Hondon villas another - Exclusive Listing Sold


Terug naar boven | Startpagina   DMCA.com Protection Status

Meer informatie: Aspe Villa #353

Hondón villa's zijn zeer verheugd deze exclusieve vrijstaande villa met dubbele verdieping op de markt te brengen, wat een eer is voor de huidige eigenaren en alleen volledig kan worden gewaardeerd door het organiseren van een bezichtiging.

De ingang is via elektrische poorten die leidt naar een geplaveide oprit met parkeerplaats voor meerdere voertuigen of via een extra voetgangerspoort.

Aan de linkerkant van de oprit, bij binnenkomst, is er toegang tot een zeer nuttige berging / berging.

De achterzijde van het pand heeft een mooi privézwembad en een zithoek, evenals een overdekt buitenterras met een zithoek en een deur die u naar de grote lounge / eetkamer leidt.

Villa ingang
Er is een mooi zonnig overdekt terras en een deur naar de accommodatie op de begane grond. Er is een intercom telefoon aan de muur.

Lounge / eetkamer
Aan de rechterkant hebben we een zeer ruime open lounge / eetkamer met een zeer aantrekkelijke wandtegel en houtkachel, evenals een open trap met metalen spijlen oplopend naar de eerste verdieping.

Eetkamer
Split-level vloer, aan de muur gemonteerde A / C-eenheid en openslaande deuren naar het terras achteraan.

Het overdekte terras kijkt uit op het privézwembad en biedt meer zitplaatsen. Panelen met glazen deuren naar de achterste lobby en gastentoilet / wc. en keuken.

Eetkamer / keuken
Gelegen aan de linkerkant van de lounge en heeft toegang via een deur met half glazen panelen.

De keuken / eetkamer is volledig uitgerust met een zeer goed aanbod van hoge en lage kasten, inclusief beglaasde unit en ingerichte laden en rekken. Ook biedt het een ingebouwde elektrische kookplaat en een oven met centrale afzuigkap.

Het eetgedeelte kijkt uit op het zijaanzicht en heeft lage ingebouwde eenheden die extra opslagruimte bieden.

Gastentoilet / w.c.
Bestaande uit een laag niveau spoel w.c. en wastafel.

De trap naar de eerste verdieping (met extra opslag eronder!), Leidt ons naar een grote, brede overloop die naar de slaapkamers en de familiebadkamer leidt.

Hoofdslaapkamer

We hebben een innerlijke gang (met een aan de muur gemonteerde verwarming) die doorloopt naar een grote aparte kleedruimte en de hoofdslaapkamer met een eigen badkamer.

De hoofdslaapkamer is van goede grootte, met een A / C-eenheid en een handige voorraadkast, een aan de muur gemonteerde verwarming en een plafondventilator en openslaande deuren naar een terras van goede grootte, dat een extra zithoek biedt.

De en-suite badkamer is groter dan gemiddeld en heeft een lambrisering met douche en douchescherm, een wastafel in mooi marmer, en ook een lage spoel WC en bidet.

Slaapkamer nummer twee en drie zijn beide van dubbele grootte en hebben plafondventilatoren en aan de muur gemonteerde kachels.

De familiebadkamer bestaat uit een driedelige suite, een lambrisering met douche, een wastafel op de voet en een lage spoelwals.

Buiten vinden we dat de achterzijde van de villa een zeer mooi privézwembad heeft en een zithoek met een omheind gedeelte dat leidt naar een mooi overdekt terras en toegang tot de opslag / garage en een deur naar de achterkant van het pand.

Deze mooie villa heeft veel functies (extra beveiligingsmethoden op ramen, deuren en poorten, goten, een gashuis, nieuwe boiler, intercom, plafondventilatoren in de slaapkamers ...) en wordt gepresenteerd in de staat waarin het huis zich bevindt. We raden ten zeerste aan om vroeg te bekijken!

VERZEND AANVRAAG AFDRUKKEN
[ AANTAL BEZOEKERS: 1269 ]


Aspe Villa, Alicante. Kopen of verkopen Spaans onroerend goed door middel van Hondon Villas, AIPP geregistreerd Real Estate Agent.

Disclaimer: Hondon Villas hebben deze verkoop info, foto's en informatie te goeder trouw verstrekt. Echter, de informatie die hier sinds de publicatie zijn veranderd en dus bieden we ze alleen als richtlijn. Ze maken geen deel uit van een contract of overeenkomst. Potenti√ęle kopers / huurders moeten zich ervan te vergewissen van de juistheid van de informatie op deze website. Als u de aankoop van een woning, raden wij u aan een onafhankelijke en gekwalificeerde advocaat die bekend is met de Spaanse eigendom.

Aspe :   Sale: Resale Villa in Aspe, Spanje

Tel: KANTOOR 0034 965 075 357 or (0034) 683 635 339 | property @ hondonvillas.net | Hondon de los Frailes
©2009 - 2019 HONDON VILLAS - AIPP MAKELAAR in the HONDON VALLEY
Spaans vastgoed. Wij helpt je bij het vinden van jouw droomhuis in Hondon Vallei.
Hondon Villas, Costa Blanca Zuid, Spanje hebben meer dan 30 jaar ervaring in Real Estate (UK & Spanje).
STARTPAGINA | PRIVACY/COOKIES | CONTACTEER   DMCA.com Protection Status
Protected by Copyscape