#314: Hondon de los Frailes Stadshuis

Vraagprijs: €139,950   I like this! Add it to my property wish list

3 2 Nee 140m2 170m2

Overzicht

Middelste 3 slaapkamer + 2 badkamer stadshuis op loopafstand van alle voorzieningen.

Belangrijkste kenmerk punten

Vinkje / Ja Elektriciteitsnet Kruis / Nee Gas Beschikbaar Vinkje / Ja TV Ontvangst Vinkje / Ja Internet Beschikbaar
Vinkje / Ja Telefoonlijn Geinstalleerd Kruis / Nee Solarium Kruis / Nee Airco Geinstalleerd Kruis / Nee Zwembad
Vinkje / Ja Parkeerplaats Vinkje / Ja Ingerichte Keuken Kruis / Nee Meubels Opgenomen Kruis / Nee Centrale Verwarming
Vinkje / Ja Ensuite Badkamer      

Meer informatie: Hondon de los Frailes Town House #314

Hondón Villas zijn verheugd om dit mooie stadshuis op de ideale locatie van Hondón de los Frailes en op loopafstand van alle voorzieningen te koop aan te bieden.

We komen binnen via een kleine binnenplaats, met ruimte voor off-road parking, en nemen de trap naar een kleine veranda en de voordeur.

Vanaf hier komen we in een kleine hal met toegang tot de keuken / eetkamer en de garderobe, die telt met de installatie van een toilet en wastafel. Bovendien hebben we vanaf hier ook toegang tot de trap naar de voorhal.

De lounge is licht en luchtig met de extra functie van een houtkachel, die strategisch is geplaatst om het hele huis te verwarmen.

Verder beschikt het pand ook over een gecombineerde keuken en eetkamer met kwalitatief hoogwaardige units en werkbladen, evenals een aparte voorraadkast.

Vanuit de uitgebreide, ruime eetkamer hebben we toegang tot de bijkeuken, waar een gasfles boiler, wasmachine, droger en een achterdeur die leidt naar de achtertuin.

De onberispelijk gepresenteerde slaapkamer beschikt over hoge kwaliteit ingebouwde kasten en toegang tot een veranda op het zuiden en een eigen doucheruimte.

Afgezien van dit, het pand biedt twee extra tweepersoons slaapkamers, hoewel men momenteel wordt gebruikt als een single, die ook tellen met ingebouwde kasten.

De familiebadkamer is goed ingedeeld met alle benodigde voorzieningen, zoals toilet, wastafel, bidet en een bad met ingebouwde douche.

Aan de voorzijde van het pand hebben we een klein bloembed en voldoende parkeergelegenheid voor een enkele auto.

Verder biedt de achterzijde van het pand voldoende ruimte voor een potentieel solarium, evenals een tuinhuisje (met elektrische installatie), ingebouwde bakstenen BBQ, stenen hondenkennel en rozentuin en twee extra buitenbakken.

Al met al een aanrader accommodatie!

VERZEND AANVRAAG AFDRUKKEN
[ AANTAL BEZOEKERS: 2728 ]


Hondon de los Frailes Town House, Alicante. Kopen of verkopen Spaans onroerend goed door middel van Hondon Villas, AIPP geregistreerd Real Estate Agent.

Disclaimer: Hondon Villas hebben deze verkoop info, foto's en informatie te goeder trouw verstrekt. Echter, de informatie die hier sinds de publicatie zijn veranderd en dus bieden we ze alleen als richtlijn. Ze maken geen deel uit van een contract of overeenkomst. Potentiële kopers / huurders moeten zich ervan te vergewissen van de juistheid van de informatie op deze website. Als u de aankoop van een woning, raden wij u aan een onafhankelijke en gekwalificeerde advocaat die bekend is met de Spaanse eigendom.


Terug naar boven | Startpagina   DMCA.com Protection Status

Hondon de los Frailes :   Sale: Resale Town House in Hondon de los Frailes, Spanje

Tel: KANTOOR 0034 965 075 357 or (0034) 683 635 339 | property @ hondonvillas.net | Hondon de los Frailes
©2009 - 2020 HONDON VILLAS - AIPP MAKELAAR in the HONDON VALLEY
Spaans vastgoed. Wij helpt je bij het vinden van jouw droomhuis in Hondon Vallei.
Hondon Villas, Costa Blanca Zuid, Spanje hebben meer dan 30 jaar ervaring in Real Estate (UK & Spanje).
STARTPAGINA | PRIVACY/COOKIES | CONTACTEER   DMCA.com Protection Status
Protected by Copyscape