#134: La Romana moderne villa met 3 slaapkamers, rustige urbanisatie

Vraagprijs: €264,950   I like this! Add it to my property wish list

3 2 Ja 116m2 500m2

Overzicht

Hondon Villas is verheugd u deze moderne villa met 3 slaapkamers en zwembad aan te bieden in een rustige woonwijk op loopafstand van de voorzieningen van het mooie dorp La Romana, in het binnenland van Alicante.

Belangrijkste kenmerk punten

Vinkje / Ja Elektriciteitsnet Kruis / Nee Gas Beschikbaar Vinkje / Ja TV Ontvangst Vinkje / Ja Internet Beschikbaar
Vinkje / Ja Telefoonlijn Geinstalleerd Kruis / Nee Solarium Vinkje / Ja Airco Geinstalleerd Vinkje / Ja Zwembad
Vinkje / Ja Parkeerplaats Vinkje / Ja Ingerichte Keuken Kruis / Nee Meubels Opgenomen Vinkje / Ja Centrale Verwarming
Vinkje / Ja Ensuite Badkamer      

Meer informatie: La Romana Villa #134

Hondon Villas is verheugd om deze moderne villa met 3 slaapkamers en zwembad op de markt te brengen in een rustige woonwijk op loopafstand van de voorzieningen van het mooie dorp La Romana.

Het moderne interieur bestaat kort uit 3 slaapkamers, master ensuite, master en slaapkamer 2 met openslaande deuren naar het zwembad met voldoende zonneterras, familie doucheruimte, hal, open keuken/eetkamer/lounge, keuken met hoogwaardige apparatuur en granieten werkbladen, vanuit de woonkamer vindt u een mooie glazen serre met grote openslaande deuren naar de tuinen en het zwembad. Een perfecte plek om te dineren en te entertainen.

De villa is 2 jaar geleden gebouwd waarbij de huidige eigenaar heeft gekozen voor verbeterde extra's in de bouw, waaronder.

Ramen en Perzische upgarde, airconditioning / warm en koud via luchtkanalen, pelletbrander, horren voor alle ramen, omgebouwde serre, volledig geïrrigeerde tuinen, schuur en opslagruimte, betonnen parkeerplaats, keukenapparatuur van goede kwaliteit, omheind omheind zwembad voor de veiligheid, wifi-gestuurde lichten.

De tuinen zijn zeer onderhoudsarm met grind en beplante gebieden en volledig geïrrigeerd. Het zwembad is volledig omheind voor de veiligheid en heeft een Romeinse trap die naar het zwembad leidt.

De villa heeft een uitstekende toegang en is toegankelijk via de oprit met poorten. Het is gelegen in een rustige woonwijk met een restaurant in de buurt en op loopafstand van het dorp.

Bekijken Sterk aanbevolen.

VERZEND AANVRAAG AFDRUKKEN
[ AANTAL BEZOEKERS: 431 ]


La Romana Villa, Alicante. Kopen of verkopen Spaans onroerend goed door middel van Hondon Villas, AIPP geregistreerd Real Estate Agent.

Disclaimer: Hondon Villas hebben deze verkoop info, foto's en informatie te goeder trouw verstrekt. Echter, de informatie die hier sinds de publicatie zijn veranderd en dus bieden we ze alleen als richtlijn. Ze maken geen deel uit van een contract of overeenkomst. Potentiële kopers / huurders moeten zich ervan te vergewissen van de juistheid van de informatie op deze website. Als u de aankoop van een woning, raden wij u aan een onafhankelijke en gekwalificeerde advocaat die bekend is met de Spaanse eigendom.


Terug naar boven | Startpagina   DMCA.com Protection Status

La Romana :   Sale: Resale Villa in La Romana, Spanje

Tel: KANTOOR 0034 965 075 357 or (0034) 622 314 244 | property @ hondonvillas.net | Hondon de los Frailes
©2006 - 2021 HONDON VILLAS - AIPP MAKELAAR in the HONDON VALLEY
Spaans vastgoed. Wij helpt je bij het vinden van jouw droomhuis in Hondon Vallei.
Hondon Villas, Costa Blanca Zuid, Spanje hebben meer dan 30 jaar ervaring in Real Estate (UK & Spanje).
STARTPAGINA | PRIVACY/COOKIES | CONTACTEER   DMCA.com Protection Status
Protected by Copyscape