#120: Een grandioze villa met 5 slaapkamers in Jumilla

Vraagprijs: €299,900   I like this! Add it to my property wish list

5 4 Ja 320m2 23176m2

Overzicht

Deze prachtige Spaanse finca, Casa Estrella, is een prachtige gereformeerde wijnbodega met 5 slaapkamers en 4 badkamers en heeft 10.000 m2 landbouwgrond met amandelbomen, granaatappels, olijfbomen, vijgen en wijnstokken.

Belangrijkste kenmerk punten

Vinkje / Ja Elektriciteitsnet Kruis / Nee Gas Beschikbaar Kruis / Nee TV Ontvangst Vinkje / Ja Internet Beschikbaar
Kruis / Nee Telefoonlijn Geinstalleerd Vinkje / Ja Solarium Kruis / Nee Airco Geinstalleerd Vinkje / Ja Zwembad
Vinkje / Ja Parkeerplaats Vinkje / Ja Ingerichte Keuken Kruis / Nee Meubels Opgenomen Kruis / Nee Centrale Verwarming
Vinkje / Ja Ensuite Badkamer      

Meer informatie: Jumilla Villa #120

Er is een lange oprijlaan die leidt vanaf een elektrische poort om het pand te naderen. Er is ook een zijpoort op het terrein die u over de velden en de bergen brengt en ook naar beneden naar het dorp Las Encebras, een mooi en authentiek landbouwgebied.Vanaf daar is het slechts een paar minuten lopen naar een uitstekend Spaans restaurant en bar.

Het huis ligt op gelijke afstand tussen Jumilla en Pinoso (10 minuten naar elke stad), zittend in een vallei en omgeven door een prachtig uitzicht op de bergen.

Casa Estrella ligt op een omheind terrein van 10.000 m2 met amandelbomen, granaatappels, olijfbomen, vijgen en wijnstokken.

Het huis heeft leidingwater, satelliet-tv, elektriciteit, internet en alle moderne gemakken. Er is een zwembad van 10x4m met zonnedekking. Het huis ligt binnen een grote ommuurde privébinnenplaats die het pand omgeeft. Het zwembad bevindt zich in de ommuurde binnenplaats naast de keuken en er zijn veel plekken om te entertainen, te eten, te zonnen, te liggen, te zitten en te ontspannen. Er is een poolhouse die gunstig gelegen is naast het zwembad en voorzien is van een badkamer.

Intern is het huis gerenoveerd en ingericht tot een zeer hoge standaard met behoud van veel originele kenmerken: wijnpers, broodoven en originele put. Er zijn twee woonruimtes op de begane grond: een in de zeer grote open keuken, eet- en zithoek. De andere grenst en heeft een estufa en open haard. Er zijn ook 2 slaapkamers en een badkamer beneden, evenals een bijkeuken en een pantry.

Boven is er nog een grote woonkamer met 3 slaapkamers en 2 badkamers. Alle slaapkamers hebben een goed formaat. De master is erg groot met een balkon met uitzicht op het mooie uitzicht en een eigen badkamer. Het huis profiteert ook van een grote werkplaats met 2 verdiepingen en een berging.

Er is een lange oprijlaan die leidt vanaf een elektrische poort om het pand te naderen.

Deze woning heeft echt een bezichtiging nodig.

VERZEND AANVRAAG AFDRUKKEN
[ AANTAL BEZOEKERS: 1022 ]


Jumilla Villa, Murcia. Kopen of verkopen Spaans onroerend goed door middel van Hondon Villas, AIPP geregistreerd Real Estate Agent.

Disclaimer: Hondon Villas hebben deze verkoop info, foto's en informatie te goeder trouw verstrekt. Echter, de informatie die hier sinds de publicatie zijn veranderd en dus bieden we ze alleen als richtlijn. Ze maken geen deel uit van een contract of overeenkomst. Potentiële kopers / huurders moeten zich ervan te vergewissen van de juistheid van de informatie op deze website. Als u de aankoop van een woning, raden wij u aan een onafhankelijke en gekwalificeerde advocaat die bekend is met de Spaanse eigendom.


Terug naar boven | Startpagina   DMCA.com Protection Status

Jumilla :   Sale: Resale Villa in Jumilla, Spanje

Tel: KANTOOR 0034 965 075 357 or (0034) 622 314 244 | property @ hondonvillas.net | Hondon de los Frailes
©2006 - 2021 HONDON VILLAS - AIPP MAKELAAR in the HONDON VALLEY
Spaans vastgoed. Wij helpt je bij het vinden van jouw droomhuis in Hondon Vallei.
Hondon Villas, Costa Blanca Zuid, Spanje hebben meer dan 30 jaar ervaring in Real Estate (UK & Spanje).
STARTPAGINA | PRIVACY/COOKIES | CONTACTEER   DMCA.com Protection Status
Protected by Copyscape