#107: Prachtige Spaanse finca nabij Fortuna

Vraagprijs: €285,000   I like this! Add it to my property wish list

5 3 Ja 124m2 2300m2

Overzicht

De belangrijkste attractie van dit huis is de rust en stilte, omgeven door dieren in het wild en velden met fruitbomen. Gelegen met zijn rug naar de Sierra.

Belangrijkste kenmerk punten

Vinkje / Ja Elektriciteitsnet Kruis / Nee Gas Beschikbaar Vinkje / Ja TV Ontvangst Vinkje / Ja Internet Beschikbaar
Vinkje / Ja Telefoonlijn Geinstalleerd Vinkje / Ja Solarium Vinkje / Ja Airco Geinstalleerd Vinkje / Ja Zwembad
Vinkje / Ja Parkeerplaats Vinkje / Ja Ingerichte Keuken Kruis / Nee Meubels Opgenomen Kruis / Nee Centrale Verwarming
Vinkje / Ja Ensuite Badkamer      

Meer informatie: Fortuna Villa #107

Deze afgelegen finca in de bergen ligt dicht bij de stad Molina de Segura, aan de voet van de bergketen Sierra de la Espada.

WAUW! Je wordt omringd door de natuur, het is slechts een paar minuten rijden van de snelweg Albacete-Murcia, een hoofdader van de regio. Evenzo ligt het dicht bij het regionale park van Sierra de la Pila van Fortuna, waar men de Romeinse overblijfselen van de Cueva Negra kan bezoeken en een bad kan nemen in het thermale water van de Baños van Fortuna. In de andere richting van dit huis, en op vergelijkbare afstand, vindt men de even gezonde wateren van de Baños van Archena.

Dit huis heeft spectaculaire uitzichten op de naburige Sierra de la Espada en het omringende landschap, en het is slechts 2 kilometer van het naburige dorp Fenazar, dat zijn eigen supermarkt, apotheek, kerk en bars en restaurants heeft.

Maar het zou niet overdreven zijn om erop te wijzen dat de belangrijkste attractie van dit huis de rust en stilte is, omgeven door dieren in het wild en velden met fruitbomen. Gelegen met de achterkant naar de Sierra, heeft het huis twee ruime verdiepingen: op de onderste verdieping heeft het een eetkamer, vier slaapkamers, twee badkamers en een keuken. Ze krijgen het hele jaar door veel licht, ook in de winter, hiervoor is ook deze woning voorzien van een gietijzeren kachel en een eigen schoorsteen. Boven is er een zolderverdieping met salon, slaapkamer met en suite badkamer, veel opslagruimte en een groot pentterras met prachtig uitzicht.

De voorkant van het huis wordt overschaduwd door een betegelde veranda die wordt ondersteund door houten balken en loopt over de hele breedte van het huis. Aan de rechterkant heeft het een 10 meter lang zwembad in een grote betegelde patio, aan drie van de vier zijden omgeven door een muur van zichtbare steen, waar zich ook een barbecue en een houtoven bevindt.

Aan de linkerkant is er een garage en werkplaats. Voor het huis vinden we de belangrijkste attractie van deze locatie, het grote terrein: precies waar de betegelde veranda eindigt, vinden we een stuk grind dat rechtstreeks naar de gietijzeren poort leidt, en op korte afstand daarvan vinden we een open carport met plaats voor twee auto's. Voorbij het grind vinden we de echte tuin, bezaaid met verschillende soorten bomen, rondom een ​​ronde pergola. En achter de tuin vinden we de kennels, met veel ruimte voor het afspuiten van vele soorten dieren.

Dit grote huis met twee verdiepingen, met terras en veranda, werkplaats, garage, kennels en een grote tuin, alles omgeven en gemarkeerd door een hek met slechts één toegangspunt, ligt op een prachtige locatie, op korte afstand van alles , en die ook een sterk gevoel van privacy en rust heeft, perfect om in vrede te leven.

VERZEND AANVRAAG AFDRUKKEN
[ AANTAL BEZOEKERS: 1302 ]


Fortuna Villa, Murcia. Kopen of verkopen Spaans onroerend goed door middel van Hondon Villas, AIPP geregistreerd Real Estate Agent.

Disclaimer: Hondon Villas hebben deze verkoop info, foto's en informatie te goeder trouw verstrekt. Echter, de informatie die hier sinds de publicatie zijn veranderd en dus bieden we ze alleen als richtlijn. Ze maken geen deel uit van een contract of overeenkomst. Potentiële kopers / huurders moeten zich ervan te vergewissen van de juistheid van de informatie op deze website. Als u de aankoop van een woning, raden wij u aan een onafhankelijke en gekwalificeerde advocaat die bekend is met de Spaanse eigendom.


Terug naar boven | Startpagina   DMCA.com Protection Status

Fortuna :   Sale: Resale Villa in Fortuna, Spanje

Tel: KANTOOR 0034 965 075 357 or (0034) 622 314 244 | property @ hondonvillas.net | Hondon de los Frailes
©2006 - 2021 HONDON VILLAS - AIPP MAKELAAR in the HONDON VALLEY
Spaans vastgoed. Wij helpt je bij het vinden van jouw droomhuis in Hondon Vallei.
Hondon Villas, Costa Blanca Zuid, Spanje hebben meer dan 30 jaar ervaring in Real Estate (UK & Spanje).
STARTPAGINA | PRIVACY/COOKIES | CONTACTEER   DMCA.com Protection Status
Protected by Copyscape